lørdag den 3. november 2012

Kong gulerod ;o)

Fie elsker at sove længe - hun er en rigtig sengeputter ;o)Det blev udnyttet i dag - den sidste dag inden jul uden aftaler...

Hvad skal man så bruge sådan en dejlig lørdag til - en cachetur i skoven selvfølgelig. Det syntes både vi og hundene er sjovt og dejligt - og vejrudsigten var med os.

Det blev til en 2 timers tur i Tisvilde Hegn, hvor Fie var godt nysgerrig ved logningerne...


Der var en del cross country - så vi tænkte at Fie havde brug for lidt pause. Jens forsøgte at få hende op på nakken - det var hun ikke helt tilfreds med - så hun kom ned på armen...Det var hun nu heller ikke specielt tilfreds med - så hun fik lov at gå ;o)

På vejen hjem kørte vi forbi Dollardog i Helsinge, hvor vi skulle have noget mere Vom og Hundemat. Gamle svigerfar havde bedt Jens om at købe en gave til Fie og da hun snart har spist den gule til gufstænger, tænkte vi at hun skulle have noget nyt til aktivering...

Vi fandt en stor Kong man kan putte guffer i og som fungerer som en tumling, med blot et enkelt hul de kan falde ud af.

Da vi kom hjem skar jeg et par gulerødder i tern og puttede i - Kong gulerod ;o)))


Beklager billedet er uskarpt men det gik ikke stille af og Fie fandt hurtig fidusen - blandt andet at man kunne lægge den på hundepuden - så fungerede tumlingen jo ikke... Hun er bare for kvik ;o)

Lige nu er der ro - gad vide hvor længe det holder...
 

1 kommentar:

  1. Härligt att bloggen är uppdaterad! Och ni ligger inte på latsidan så kul att följa allt ni tar er för!

    SvarSlet