torsdag den 15. november 2012

En tyv på spil...

Jens havde det bedre og skulle arbejde ;o) Jens bruger en SecurID for at logge på sit arbejdes systemer - den var imidlertid ikke til at finde på spisebordet, hvor den har plads... - pist væk var den. Jens ledte huset igennem - den var væk... Ud i haven - den var væk... Så satte en klog Jens Janus til at gå mega-felt i haven... Janus blev dagens helt! - han fandt den under det nye æbletræ ;o)

Det var den historie jeg blev mødt med i døren, da jeg kom hjem. En stolt Jens - og det var dejligt at høre at Janus havde haft succes. Janus drukner jo desværre lidt i al det Fie'ri - det sørger Fie så rigeligt for... (her så til en - happy end!)

Til aften var vi en tur på FB og vi prøvede at lave lidt mere avancerede indkald, med indlagt gem & søg, til Fie - og til sidst skulle hun også sidde pænt midt for, for at få bidepølsen! Det klarede hun også fint - nu mangler vi så bare at få halsgivningen på ;o)

Som altid får hun charmet sig ind - i aften især hos Irma-pigen der er boxer-opdrætter, hun gav gerne kæl i rigelige mængder under kaffen ;o) 


Så kom Kirsten med familie og den lille nye schæferhvalp Inzo som skulle vises frem. Fie og han fik en dejlig lang legetur, mens vi hørte om Baldurs hurtige tragiske død (opkast & blod). Vi blev dog alle stoppet da regnen begyndte og vælte ned :(


Jeg beklager meget den mere end elendige billedkvalitet - men jeg har altså ikke et rigtigt kamera med til træning! Og billeder - de er vigtige på en blog...
   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar