lørdag den 10. november 2012

Fie's fridag...

Fie's fridag er lørdag - eller måske snarere vores. Det er faktisk den eneste dag på ugen, hvor vi ikke har en fast aftale med at træne et eller andet med hundene.

Jens var syg, så vi sov alle længe - rigtig længe! Det passede Fie fint - hun er som skrevet mange gange før - en rigtig morgenputtegøj ;o)

Op af formiddagen syntes jeg nu hun skulle have lidt udfordringer - det blev af den utraditionelle slags... Da hendes negle efterhånden er små syle fik hun dem filet med Janus fine nye motoriserede neglefil - det var en udfordring... Men en god træning... hun fik lært at hvis jeg mener hun skal noget - så bliver det sådan - ligegyldigt hvad hun syntes! Alle negle blev filet og ved de sidste lå hun bare på ryggen på mit skød og lod det ske ;o)

Vi tog en lille tur i Vestskoven (vi skulle købe fuglefrø i Edelgave) - mærkeligt med sådan en ny skov og så lige op ad motorvejen - når vi er vant til de store gamle træer i skovene rundt om hvor vi bor! Fie syntes nu den var spændende nok - især fordi vi gik en del "cross country" for at at finde et par caches ;o)

Vi skulle i teatret til eftermiddag og var lidt spændte på, hvilke unoder Fie kunne finde på, når nu der ikke havde været så meget underholdning i løbet af dagen. Men vores tanker kom til skamme - ingen unoder overhovedet. Vi kom så også hurtigt hjem, da vi ikke gik ud at spise pga Jens stadig var skidt :(
   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar