lørdag den 24. november 2012

Hoppegøj

Lørdag er lidt vores søndag så længe Fie træner tidligt søndag morgen. Vi sov derfor længe i dag - det elsker begge hunde!

Vi sad og spiste morgenmad og Janus lå på slagbænken. Fie har før givet et fint lille hop lige hen over ham - det kunne hun åbenbart ikke i dag. Hvad gør en klog hund... - hun tog et spring op på bordet og lige ned foran Janus - vi kunne ikke en gang nå at skælde ud. Hun er meget adræt og lynhurtig - en rigtig hoppegøj ;o)

Igen i dag gav hun et pib foran hoveddøren da hun skulle ud - dejlig tøs ;o)

Vi tog på skovtur til vestskoven, hvor vi kunne kombinere med lidt geocaching. Det er et utroligt smukt område - synd der er så meget støj fra alle motorvejene. Når man ser ud over landet ved Risby er det smukt og bakket.

Det meste foregik som cross country, hvor vi forcerede det ene mere umulige terræn end det andet. Vi kom blandt andet gennem et område med lidt langt mellem granerne og her var så grønt at man næsten blev blændet af mosset ;o)

 
Jeg er sikker på at hundene sov godt om eftermiddagen, hvor vi tog i teatret og ud at spise!

Her var i hvert fald forholdsvis pænt da vi kom hjem. Godt nok lå mine bukser i køkkenet, de var glemt i bryggerset da vi som altid var sent på den, da vi skulle ud af døren... Der lå også et viskestykke i sengen. Som skrevet - småting ;o)
    

Ingen kommentarer:

Send en kommentar