søndag den 7. oktober 2012

Så gik den søndag

Hundene startede med at lege jagten rundt om busken her til morgen - det er dejligt at Janus er tøet lidt op ;o)

Ellers er det jo søndag og det er tid til træning i schnauzerklubben - hvor Fie igen fik charmet sig ind på alt og alle. Hun er stadig lidt forsigtig og det giver pote - i stedet for at være en vild krabat der ikke er til at styre.

Til glæde for Henrik startede vi med et lille kyllingefelt, som det ikke tager Fie lang tid at tømme - men det foregår i et dejlig stille, roligt og koncentreret tempo. Dejlig pige!


Der var andre der gik felter og små spor, dem stod Fie stille & roligt og fulgte sammen med smukke Rex.


Mens Jens gik spor med Janus gik vi til den anden bane, hvor vi trænede lidt følge og plads (stadig med masser af kylling), hente og bringe apport (baby-kong med piv) samt lidt trækken i et fint lille bideskind som jeg har fået af Pia til Fie.

Da Jens kom tilbage gik vi et lille spor med Fie, hendes fjerde, hvor hun skulle finde Jens. Det går bedre & bedre og glæden kunne ingen ende tage da Jens blev fundet ;o)


Vi var heldige at Louise igen tog en del billeder af den lillle charmetrold - det bliver spændende at se resultatet af de proff billeder!

Vi slog lige vejen ind forbi en lille skov på vejen hjem - Fie hyggede sig hos Jens på første del af turen - og jeg kunne som sædvanligt heller ikke stå for den lille charmør ;o)

 
Efter en ordentlig lur hjemme var de ude i haven og lege. Vi havde gjort et godt køb forleden på 2 fodbolde til 1's pris - det syntes Fie var ret sjovt!

  
Sikke en dejlig dag - den kvitterer Fie for nu med en ordentlig snorken............

 

1 kommentar:

  1. Åh vad duktiga ni är med lilla Fie! Hon är otroligt söt! (kanske att man är lite partisk...;0))

    SvarSlet