mandag den 15. oktober 2012

Dyrlægebesøg

Det væltede ned i morges... og Fie hader regnvejr! Jens kom i tanke om at Pia har lånt os et hvalpedækken (som jeg syede til Eva da hun var hvalp sidste vinter...) - så Fie fik frakke på ;o) Hun var ikke helt enig i at det var smart indtil hun kom udenfor. Hun spankulerede nu afsted med halen lige i vejret og da vi kom hjem var hun faktisk tør indenunder (dækkenet kunne til gengæld vrides...).

Fie i Eva's fine hvalpedækken!

Både Jens & jeg kom hjem midt på dagen, da hundene skulle til dyrlægen og vaccineres.

Det gik rigtig godt - Fie lod sig velvilligt undersøge af dyrlægen og stikket i nakken bemærkede hun vist slet ikke. Vi fik til gengæld at vide at hun var alt for tynd - så mere mad til Fie, hvilket hun næppe har særligt meget imod ;o)

Fie er nu også blevet langbenet. Det så vi til svømning, hvor hun nu kan stå på det lave område uden at vandet når maven! Hun går nu stadig ikke frivilligt i vandet (og får derfor stadig kun dyppet tæerne) - så vi skal forbi en strand en dag, så hun kan gå ud på lavt vand.

Nu har vi så to hunde der er i hundedrømmeland - det trætter at svømme og drøne rundt på den tilstødende mark, både før og efter ;o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar