onsdag den 3. oktober 2012

Hundeleg

Så fik vi forsøgt os med en rigtig hverdagsmorgen med et vækkeur der ringer 5:30... og en morgentur kl. 6 - det syntes Fie godt nok var tidligt.... - dejlig tøs ;o)))

Vi skulle begge ud af døren og det gik smertefrit takket være gaven fra Gerd (den gule UFO til gufstænger). Jens havde hundevagten og kom hjem igen efter 3 timer - der lå Fie på sin dyne med 2 par af mine støvler - altså i alt 4 stk...

Om eftermiddagen blev jeg hentet og vi var på shoppetur til Helsinge, hvor der ligger en prof regøringsbutik (www.jmv-as.dk) - der fik vi råsnoldet ;o)


En særlig gave til Fie...


Til aften indløste vi det første gavekort fra Pia (fra min fødselsdag) - en halv times hundeleg i Veksø (www.dyreoasen.dk)



Det gik rigtig godt med Fie. Først var hun meget forsigtig men det gik heldigvis over og hun fik hygget sig med at lege lidt med de andre hunde som var af forskellig slags som: affenpincher, bomuldshund, cocker spaniel, griffon, cavaleri king charles, golden retriver, springer spaniel, 2 bitte små og nogle flere. Det bedste var at hun ikke gik over gevind og opførte sig pænt hele tiden ;o)



Da vi kom hjem  og jeg tømte postkassen var der brev om at der nu var oprettet hvalpehold i DKK med start den 28. oktober - det vil vi glæde os til (alle vores hunde har også gået på hvalpehold i DKK, hvor de netop møder en masse andre racer).

Slut på endnu en dejlig dag med Fie, som rå-sover lige nu... ;o)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar