søndag den 20. januar 2013

Skovspor

I dag havde vi en aftale med vores kulturklub og vi kunne ikke nå til træning først, så der skulle findes på noget andet...

Vi har gået mange forfølgelsesspor i skoven med vores gamle hunde. Det havde Fie aldrig prøvet og da vejret var formidabelt med hård frost og højt solskin - var det jo lige til skov ;o)

Først gik Jens & Janus mens Fie så på - det syntes hun var mærkeligt, der midt i skoven. Så trænede vi lidt lydighed for at få tiden til at gå. Hun kunne sagtens huske hvor de var startet og så gik det ellers over stok & sten - jeg skal love for at der er trækkraft i den lille dame - og med næsen lige i sporet hele vejen. IMPONERENDE! Jens & Janus havde gemt sig bag en vindfælde og han filmede at vi kom gående - eller skal vi sige småløbende... ;o)


Så gik Fie & jeg for at gemme os. Det vil sige Fie fik fært af et dyr (det kunne ses på sporene) og så gik det ellers med næsen nede i det... Vi gemte os bag en stak stammer. Jens & Janus kom tumlende gennem skoven - Jens fortalte Janus mere havde ronderet os op end gået spor...

Jens & Janus kommer tumlende...

Vi syntes Fie skulle have et spor til - så Jens & Janus gik tværs gennem skoven ned mod bilen. Jens tog en stribe billeder af os da vi kom buldrende.Hun var ikke god til 90 graders knæk - ellers var det bare så flot! Vi tog til kulturklub med meget god samvittighed ;o)


Til aften fik jeg lige taget et hyggeligt billede af min supertøs!
  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar