mandag den 28. januar 2013

Nu uden redningsvest

Træerne vokser ikke ind himlen! Da vi kom hjem i går aftes havde Fie været en tur på bordet, hvor hun havde hugget Jens pung. Jens forhenværende lille lækre bløde skindpung - nu er den i laser... Hun havde også spist ca halvdelen af kortene - heldigvis havde hun holdt sig fra betalingskortene denne gang - held i uheld ;o)

I dag har hundene været lidt længere alene hjemme. Jeg har trukket tidspunktet for Fie's frokost gennem et stykke tid, så hun først får den 15-15.30 i stedet for omkring kl 14. Janus kom os glad i møde - med resterne af Jens pung i munden... Fie må have hugget den igen... Ligeledes har Fie så tygget Jens anden Camper-sko til - så nu har han et par slippers!

Hundene fik mad og vi fik arbejdet. Til aften kørte vi til svømmehallen og da Fie nu er blevet 6 måneder tænkte jeg at det var passende at hun skulle smide redningsvesten (hun har svømmet rigtig godt meget længe nu). Det gjorde ingen forskel - hun hopper gladeligt ud i vandet som før. Jeg var heldig at Jens tog en lille video.


Man kan ikke se det - men Fie er faktisk begyndt at lægge Kong Våd på bassinkanten - så kan jeg jo hurtigere kaste den ud i vandet igen ;o)

Så var der dømt arbejde og sofahygge foran brændeovnen (så er det godt at man kan kombinere...).
  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar