lørdag den 26. januar 2013

Mere legetøj til Fie...

Vi ved ikke helt hvordan vi skal få Fie fra at splitte alting ad når hun er alene hjemme... Hun har efterhånden splittet og ædt sine store mængder af legetøj og Jens har nu en teori om at det kunne være det hjælper med noget nyt ;o)

Vi tog derfor en tur til Maxi Zoo og kiggede på varerne - og vi fik da lidt nyt med hjem:


Jeg ville prøve at være pædagogisk og gav dem så et stykke hver da vi kom hjem - tænkte at Fie ville alligevel arve det hele... Fie fik hjertet! og Janus den lange blå.

Lidt senere: Janus lå med den blå i køkkenet og Fie kom til - han begyndte at tygge og pludselig havde han fået det halve tygget i små bitte stykker... (gad vide om han har været med om musen...) og da jeg kiggede ind i stuen havde hun tygget spidsen af hjertet - det er altså ikke nemt det her!!!

Til aften var vi hos Gerd & Calaf til melodi grand prix aften - en mangeårig tradition, som mest går ud på god mad & drikke - og så kører fjernsynet imens ;o)

Fie var med på besøg - jeg er ikke sikker på at hun følte sig specielt velkommen da vi kom. Calaf stod på trappen og lød alt andet end glad for at gense hende - måske fordi hun plejer at æde alle hans spiselige ting der ligger rundet omkring. Det gik nu bedre i løbet af aftenen - der var endda tilløb til lidt legeri!

Fie var også oppe og kigge med på grand prix'et - det fik Gerd lige et billede af!
   
En lidt stor skødehund efterhånden...
   
Vi havde glemt natmaden til Fie - så det endte med at hun også blev fint beværtet. Som forventet gled maden lige ned - Fie er ikke kræsen...
  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar