mandag den 24. december 2012

Så blev det endelig jul!

Ikke at hundene har noget forhold til jul - men de kan jo mærke panikken som vi andre har, med at få alt til at falde på plads til om aftenen... Det blev derfor kun til en enkelt mindre skovtur inden der var dømt madlavning og så skulle der jo pyntes op til jul med juletræ og så'n! Fie syntes det var mægtig spændende med det der træ i stuen og alle de dejlige dufte ;o)

Gæsterne kom og som sædvanligt var der lidt ventetid inden maden var klar - det udnyttede Fie til at få charmet sig ind på den engelske del af familien, som vi var så heldige at have hjemme på besøg. Michael var sød at tage nogle billeder mens vi var i køkkenet:
  
Fie fik charmet sig ind med sin pib-pib-pib grønne hund!!!
Tre generationer - og Fie ;o)
       
Da vi spiste forsøgte Fie sig med endnu mere storcharme - men det lykkedes ikke. Godt nok lugtede det godt, men hun fik ikke lov at smage...

Det mest mærkelige Fie har oplevet til dato må nu være da vi gik rundt om juletræet og sang - det syntes hun godt nok var underligt (Janus var gået i seng - men han har jo også oplevet det mange gange før).

Så var der gaverne - der var ingen til Fie! Vi har før haft hunde, der var så gavefikserede at de flåede papiret af alles pakker... Det gider vi ikke mere. Til gengæld fik Fie lov at gå amok i en papkasse, da vi andre var færdige med gaveræset ;o)
   
    

Ingen kommentarer:

Send en kommentar