tirsdag den 4. december 2012

Græskalven

Jeg blev hentet tidligt af en sød tidligere kollega, da vi skulle til noget fælles foredrag. Jens var sød at tage hundevagten ;o)

Til aften skulle vi hente vores kvarte græskalv ( kalvesalg.dk ) i kødbyen. Vi gik først en tur i omegnen, for at finde en lille cache og så for at Fie kunne få lidt mere bytræning!

Hjemme var vi meget populære med det friske kød... og hver en bevægelse blev fulgt af 2 sæt ekstra øjne, mens vi pakkede om...

Belønningen kom da vi var færdige - vi fik friske hakkebøffer og begge hunde fik kødben.


I forbindelse med Fie's ankomst havde jeg lånt en bog på biblioteket omhandlende fra hvalp til hund og heri stod der nogle af de forskelle der er på de gamle garvede hunde og så de nye. Der var et afsnit om kødben, hvori der stod at den gamle hund fx tager sit kødben med hen for at tage hvalpens, mens hvalpen drikker vand, hvorimod hvalpen bare går fra sit!

IKKE FIE - Janus var først færdig og begyndte at gå rundt og drak lidt vand, mens Fie tyggede lystigt videre. På et tidspunkt blev hun nysgerrig og tog sit ben i munden og gik over og tjekkede kurven Janus havde fået sit ben i... Hun er ikke lige til at løbe om hjørner med!!!
  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar