søndag den 30. september 2012

Hvilken herlig søndag!

Fie har sovet som en sten i nat - og efter en tur i haven, kom hun op i sengen til en ekstra puttetur. Den blev dog heftigt afbrudt da røgalarmen gik i gang et par meter fra sengen... - Jens havde gang i at riste brød ;o)

Søndag er træningsdag i Schnauzerklubben og som ind-kitning havde vi bagt kage. Det var et fantastisk solskin (ikke det der har været mest af i den forgangne uge...) og vi kom afsted næsten til tiden!

En anden på træningspladsen har også lige fået hvalp og Fie fik hilst på Wakuna - en sort schæfertæve som også er 9 uger. Wakuna er en halv gang større end Fie og Fie startede med at være lidt tilbageholdende, da Wakuna var mere frembrusende. Det gik over... og det endte med at Fie hoppede i hovedet på Wakuna. Det var ikke heldigt - Fie er vist en bestemt dame...

Fie og Wakuna

Fie og jeg gik op på pladsen og trænede følge, sit og legede i nogle rør. Et par indkald og lidt kontaktøvelser (sidstnævnte var ikke nemt, da Fie havde svært ved at slippe hånden med kylling af syne...).

Da Jens havde gået spor med Janus, blev det Fie's tur. Først efter mig og dernæst efter Jens - i dag gik det allerede bedre end i tirsdags ;o)

Fie klar til spor!

Fie fik charmet sig ind på alle på pladsen - nok lige på nær Wakuna's mor :( og da vi holdt pause fik hun mange kæl og klap!

Fie fik charmet sig ind på Joan ;o)

Hun endte med at få en ordentlig lur på skødet af mig, mens hundesnakken gik og vi kiggede på bidearbejde, hvor Fie ikke lige var fan af pisken...

Der var næsten ro i bilen hjem - og efter frokosten sov Fie dybt.

Janus var frisk og da de var et smut i haven, syntes han at hun var lidt kedelig - den omvendte verden i forhold til for en uge siden ;o)


Tidlig aften tog vi på en lille skovtur - Fie's første rigtige tur i skoven. Hun nød alle aftenduftene!


Det blev en rolig aften ovenpå alle dagens oplevelser ;o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar