mandag den 24. september 2012

Fie dag 2 ;-p

Som så mange andre hunkønsvæsner startede Fie's dag på vægten ;o) - hun vejede 4.2 kg - ikke nogen stor pige!

Morgenturen indeholdt lidt træning af indkald og lidt kyllingehygge på venstre side - inklusiv følge og sidde! Efter morgenturen var der fuld gang i Fie og ynglingsmusen fik en ordentlig tur - vi skal vist ikke være bange for at få mus og rotter...Efter middagslur og frokost tog vi på tur, hvor Fie fik lov at sidde på skødet, da vores trommehinder ikke orkede en bilburtur igen ;o)

Først besøgte vi dyrlægerne, hvor hele personalet fik hilst Fie velkommen og vi fik aftalt at vi først skulle komme til konsultation den 15. oktober. Det tog lidt tid og Fie faldt i søvn på skranken - hun er bare en rigtig charmetrold der tager alle med storm!

Så var vi en tur hos dyrehandleren og prøve halsbånd (Fie "så" nu mest på foder...). Det blev et flot sort et (den eneste farve de havde i så lille). Som enhver anden lille der er med på shopping fik hun en fin "bold" med hjem ;o)Janus går til svømning da han har fået Spondylosis derformans i hele ryggen. Efter at have talt med dem der har svømmehallen samt dyrlægerne i dag - kom Fie med!

Den mindste redningsvest passede perfekt og Fie er utrolig - ligesom med halsbånd og snor - stod hun bare stille og fik den på og lod den sidde uden problemer.
Mens Janus startede på svømningen løb Fie rundt på gulvet i den fine vest. Så blev hun hjulpet op af rampen og efter at have kigget længe på vandet fik hun dybbet tæerne.
Så kom hun ned på gulvet igen og fik skyllet poterne. Hun stak af og løb selv op af rampen, hvor hun satte sig og kiggede på Janus mens hun skældte ham ud. Hun blev så grebet af situationen at det der ikke måtte ske - skete...
Hun tog det nu pænt - efter at have våndet sig lidt!

Hun sov rigtig godt puttet i håndklædet hele vejen hjem - uden en lyd ;o)


Aftensmaden var mere end velkommen og efter at have drønet rundt efter Janus - "besvimede hun" og det blev tid til blogging (gad vide om man kan bruge alle sine aftener foran putte fremover...).

Ellers har vi i dag fået sendt alle papirer til Dansk Kennelklub og Dansk Hunderegister så Fie kan blive registreret i Danmark. Ligeledes har vi haft fat i vores gamle træningsplads i Dansk Kennelklub, for at få Fie tilmeldt hvalpehold som alle de forrige hunde vi har haft - der starter nyt hold om 3-4 uger, hvor Fie skal lære at der også findes hunde i andre farver og med langt hår ;o)

1 kommentar:

  1. Då testar jag ingen. Lilla Fie ser ut att ha det väldigt bra!;0)

    SvarSlet