lørdag den 29. september 2012

Mad 3*dagligt...

Vi har besluttet os for at Fie skal ned fra 4 til 3 gange mad om dagen. Det er lidt tidligt, men vi mener det vil gøre vores hverdag lettere når vi starter med at jobbe på mandag (efter en uges ferie der har været alt for kort...). Det var ikke noget vi mærkede til tidligt i morges ;o)

Fie har sovet som en sten i nat - og hun har ikke været ude. Vi håber det ikke er en hver anden dags ting - men noget det er på vej til at blive permanent ;o)

Fie var meget frisk på morgenturen og vi er så småt ved at få problemer med at hun hiver i snoren... Hun går først et meget lille stykke i snor, derefter fri langs en å og marker, hvorefter hun kommer i snor igen gennem byen. Det kræver tålmodighed at stoppe op og vente på at hun giver slip...

I dag havde jeg besøg af et par veninder der kom med flere fine gaver - hun har snart et ordenlig samling legetøj ;o) Jeg skal love for at Fie er god til charme alle og enhver der kommer i nærheden - lad os håbe dette bliver ved og hun opretholder sin glade tilgang til alting i stedet for at blive en småsur moppe!


Det er faktisk første gang at Fie er blevet ude i haven alene. Hun blev siddende i solen midt på græsset efter en tissetur. Det var dejligt at se hende sidde der og nyde livet ;o)

I dag gik vi også en aftentur, hvor solen var gået ned. Det betød at der var blevet halvmørkt gennem byen og der var skygger alle vegne. Det tog Fie i stiv arm! Hun gav nu et gevaldigt hyl fra sig midtvejs - det viste sig at have en naturlig forklaring: en torn i poten, som let kunne hives ud - pyha...

Tilbage til det med 3 gange mad ;o) Det var jo ingen sag i morges... Til frokost var hun ude at banke på skålen nogle gange - og til aften var hun i lettere panik, da Janus fik sin aftensmad (det skal jo ikke gå ud over gamle Janus at hun er kommet til) - hun overlevede ;o) Men sikken en energi da den endelig kom - vi var længe ude i haven bagefter og studere alle skyggerne i blæsten og de svajende grene, der lige skulle have et tyg!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar