søndag den 23. september 2012

Bilbur - Indkald - Velkomstparty


Vi skulle lige handle lidt ind til Fie’s velkomstparty, hvilket gav mulighed for at Fie fik prøvet sit bilbur.

Begge hunde fik et kødben med i deres bur, så udturen gik smertefrit. Da vi kom tilbage til bilen lå Fie og fik en lur – så var hun udhvilet og syntes hun ville underholde med at skrige hele vejen hjem... Selv en trøstende hånd i buret kunne ikke få hende til at holde op – så kødbenet holdt kun den ene vej :(



Hjemme igen fik Fie sin første gåtur, hvor vi fik trænet en del indkald – det er utroligt hvad man kan få Fie til ved hjælp af kylling... Selv at sidde pænt på venstre side ;o)))

 
I eftermiddags var der så inviteret til velkomstparty for familie og venner – her blev det til en del fine gaver, heriblandt noget legetøj!

Så mens vi nød champagne & hjemmelavede tunnbrödschips samt kaffe & kransekage – fik Fie hygget sig med sit nye legetøj ;o)



Der blev også leget med mere utraditionelt legetøj som vores græsrive...


Al den festivitas fik også Fie & Janus til at komme tættere på at lege lidt – men det blev så også ved det – for denne gang!


Efter festen tog Jens & Janus på herretur mens Fie fik en ordentlig lur. Nu håber vi at hun kan sove ligeså fint i nat – det trænger vi alle til efter dagens hårde program ;o) Som også indholdt at Fie fik hilst på naboerne - så de kan blive gode venner inden Fie bliver stor!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar