torsdag den 27. september 2012

Alene hjemme & første legetur

Hvilken morgen - Fie har sovet hele natten - lige til vi skulle op kl. 6:30 (vi har jo stadig ferie...).

I dag havde vi ingen undskyldning, vi var nødsaget til at efterlade Fie alene hjemme, da vi begge havde tid hos frisøren (en trængte mere end den anden ;o)))

Da vi havde flyttet rundt (langbordet skal væk fra slagbænken ellers står Janus på bordet og gør af dem der går forbi på vejen...) var Fie mere end frisk. Hun er nemlig blevet utrolig glad for den lille grønne bulldog - nok lidt for glad...



Som altid er det jo med nogen spænding at man åbner døren når man kommer hjem efter alene-hjemme-træning. Her efter vi havde været væk 1,5 time. Alle vores bekymringer blev gjort til skamme, da der kom en søvndrukken Fie gående os i møde. Sådan... - godt begyndt skulle være halvt fuldendt (vi er dog ikke så naive at vi tror på mirakler...).

Større var glæden nu da Janus endelig gav sig og de fik en lille legetur i haven. Det blev ikke til så meget mere - men nu går han da ikke rundt og småbrummer mere ;o)


Sen eftermiddag tog vi på en længere gåtur på "golfen", hvor der er rigeligt med plads til at Fie kunne gå løs og vi kunne træne lidt mere indkald på et nyt sted. Det blev så også Fie's første cachingtur, hvor hun fik visited nogle nylagte caches!
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar