lørdag den 8. september 2012

Andet besøg hos Qulingens i Åkersberga

Så blev det endelig tid til andet besøg hos Fie!

Vi blev mødt af alle hvalpene der kom styrtende gennem forhaven, hvor de forsøgte at kæmpe sig vej gennem hegnet ud til os - det holdt heldigvis...

Vi kom om og ned i haven og der mødte et fantastisk syn os: en kæmpe aktivitetsbane til hvalpene. Her får hvalpene udfordringer og oplevelser som vi aldrig har set det før. Sikke en start på livet - det bliver spændende at skulle følge op på.

Da alle hvalpene var blevet båret om og ned i haven, fik de først lidt at styrke sig på hos Hejja - der ikke ligefrem nød at have dem hængene...

Så er hvalpebaren åben!
Så var der ellers gang i hele menageriet og de forskellige aktiviteter blev afprøvet. Alle hvalpene var meget begejstrede for en slædetur og Annika fortalte at de kunne trække rundt med hinanden... (de er kun 6 uger...).


Balancebommen skulle også prøves ;o)

Desværre fik vi ikke et billede da den stod og balancerede på tre ben...
Efter en kaffetår til os og en lur til de små, var det tid til lidt mere i maven. Foreløbigt får de små en blanding af Hejja-mælk, barf og tørfoder - de gik godt nok til den serverede vælling og det tog ikke mange minutter før alle fade var ryddet.

Her gåes der til den...
Så var der fuld aktivitet på banen igen - der skulle ikke meget til at få dem til at styrte fra den ene ende til den anden.


Sarte var de ikke - hverken på underlag, i munden og i ørene...


Det var mere end svært at komme derfra - men der er lang vej hjem fra Åkersberga - så det skulle jo til :(

Et sidste syn mod banen og de små der var faldet lidt til ro igen.

Den fantastiske aktivitetsbane - der bliver noget at leve op til ;o)
Nu GLÆDER vi os bare til at få Fie hjem...
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar