onsdag den 15. maj 2013

Frygtløse Fie...


Det er blevet dejligt forår og på dagens morgentur var naboens får ude – der er kommet små lam til ;o) Fie var lidt bange for dem – de løb rundt og legede...
   
   
Til aften nåede vi lige forbi FB til lidt ronderingstræning – her mellem alt arbejdet. De andre havde været i gang et stykke tid, men vi blev tilgivet.

Fie fik en ”rigtig” ronderingsbane lige som de andre. Den var lagt i 2 plan – først en bane nede, hvor vi startede med nogle fremadsendelser på Jens. Det gik så over i at hun ikke så nogle gå ud - det gik superflot ;o)

Så fortsatte vi op i øvre plan. Der er opgang i den ene ende og nedkørsel i den anden og så er der ellers 1,5 – 1,7 meters forskel. Det betyder at når man løber ned langs rækkerne med betonfliser er der for enden laaangt ned, med kun en lille kant. Hvorfor fortæller jeg nu det...

Fie ronderede smukt også i øvre plan – pludselig kunne jeg fornemme noget og jeg nåede lige at se røven på madammen... Det gav et sæt i mig – der var helt stille... Hun var hoppet ned til blandt andet Jens som stadig gik i nedre plan. De kom alle glade op og Fie ronderede videre – heldigvis var der ikke noget bagefter!!!
   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar