lørdag den 4. maj 2013

Flash mob!



Jeg havde en venindeaftale i dag, så Jens har haft hundevagten. Han smed mig af i Snekkersten og kørte videre op og gik en tur i Valby hegn, hvor han også kunne geocache lidt undervejs. På vejen hjem fik han købt noget mere ”Vom og hundemat” til Fie i Helsinge – det må være en win-win situation for Fie – både skovtur & mad i et ;o)

De kom alle til kaffe hos Vivi i eftermiddags – Fie hun kan godt lide at komme med på besøg, hvor hun går rundt og tjekker alting!!!

Fra Snekkersten kørte vi direkte til Glostrup, hvor der var et geocaching event – WWFM X – World Wide Flash Mob # 10. Vi skulle mødes i 15 minutter på Glostrup station – nogle klædt ud fra Stjernekrigen (det var vi ikke...). Janus var træt så han fik lov at blive i bilen – Fie hun kom med!

Mens vi ventede på at klokken blev 19.00 gik vi rundt på stationen, hvor Fie & jeg blandt andet tog en tur med elevatoren - det er ikke hendes hofnummer. Præcis kl. 19.00 mødtes alle på samme sted. Fie fik kæl & klap og da hun virkede som om at der blev for trangt (folk stod meget tæt) gik vi lidt ud i periferien og hun fik sin elskede Kong – den hjælper på alt – en rigtig sut!!!

Hjemme igen blev der sovet igennem...
  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar