onsdag den 10. april 2013

Tur til Blåvandshuk

Vi havde hjemmefra overvejet om vi skulle tage en tur til Blåvandshuk midt på ugen. Da vi var på Skagen tog vi Danmarks nordligste cache og her var vi så tæt på den vestligste cache, som ligger ved Blåvandshuk.

Vi havde opdaget at man kunne købe en endags-turist-billet til færgen, så man slap for at betale for en fuld færgeoverfart, det gjorde udslaget. Så efter en tur forbi turistkontoret i Nordby (og apoteket for at hente penicillin til Janus (endnu en byld – nu på låret)) tog vi færgen mod fastlandet og kørte til Blåvandshuk.

På vejen så vi at de røde balloner var oppe alle vegne i plantagen – det betyder at der skydes! (meget af området er militærområde). Vi så også at de holdt med nogle store kanoner midt i plantagen.

Vi nåede frem til Blåvandshuk og vi begav os ud i det forfærdelige vejr det var blevet – kold, klamt og meget blæsende!

Jagten på Danmarks vestligste cache gik ind – pilen pegede mere og mere mod et område med røde blink, røde balloner og bomme – i sidste øjeblik drejede vi ned bag nogle klitter og gik langs med det hele og vi fandt cachen på den rigtige side!
   
Fie hjælper Jens med cachen...
      
En rød ballon på den anden side af vejen!
  
Nede ved vandet – det vestligste sted i Danmark
   
Turen ude blev ikke så lang som den normalt ville have været – det blæste en hel pelikan er var ret koldt. Tilbage ved bilen kom det første skud – hele området rystede... Hundene syntes det var underligt (ligesom os...). 
   
Fie får vand på kanten – hun skulle ikke lades tilbage...
   
På vej tilbage stoppede vi i Blåvand, hvor der var en del outlets. Det blev til 2 Jack Wolfskin jakker til Jens & en ny lille rygsæk til mig – jeg har længe trængt, men været for nærrig!

Vi stoppede også i Bilka for at købe ind – blandt andet nyt legetøj til Fie + hundeguffer.

Tilbage i Sønderho gik vi en bytur.

Fie fik en lille bamse (hundelegetøj) – hun havde lige fået den, så kom Janus og tog fat i den anden ende. 10 sekunder og 50 kr senere...
  
     

Ingen kommentarer:

Send en kommentar