søndag den 28. april 2013

Store fejredag


Ikke at det er Fie-relateret – men det er altså Jens & min fejredag i dag. Vi har været gift i 32 år og har været kærester i 35 – det er godt nok mange år og mange hunde siden!



Morgenen startede med en dejlig morgentur på strandpromenaden (den bliver gået tynd når vi er på Ekerum) det tager en lille times tid. Det er ikke til at se – men det er igen et fortryllende vejr.
    

   

Fie har hurtigt fundet sofaen at ligge på – jeg er sikker på at hun nok skal få glæde af campingture og nyde at hun kan være tæt på os i sofaen. Vi sidder aldrig i sofa derhjemme – vi sidder altid i køkkenet!
  
   

En af de faste traditioner på Öland er et besøg på kunstmuseet VIDA – det er et fantastisk dejligt sted. Der er nogle gode faste samlinger og så årets særudstilling. Selvfølgelig var det hammervarmt og med solen fra en næsten skyfri himmel. Vi var frække at holde inde hos naboen op af et lille hus, hvor der lige var skygge nok til at gemme bilen ;o)
   
   


Efter VIDA kørte vi til Borgholm, hvor vi tog hundene med ud på en bytur – Fie skal jo lære det, så hun ikke altid skal stå i bilen når vi er på ferie.

I dag var vi så heldige at der var en svensk kvinde der stoppede og hilste på. Hun var i selskab med en ældre ikke helt normal kvinde – det tog Fie utroligt pænt. Vi takkede fordi de hilste på og de takkede igen ;o)
   
Havnen i Borgholm
    

Tilbage på Ekerum fik vi gået endnu en dejlig sen eftermiddagstur på strandpromenaden.

    
    

På vej tilbage til vognen kom vi forbi en meget stor sten!
   

      

Der er ikke mange andre campister på pladsen, selvom der var begyndt at komme folk der skal bygge sommerbo med plankegulve i forteltene (det er altid rart med underholdning...).
   
   


Så gik festforberedelserne ellers i gang...

Let the feast begin ;o)
   

    

Ingen kommentarer:

Send en kommentar