mandag den 29. april 2013

Træning på Alvaret

I campingvognen har vi en lille ”ovn” der sættes over gasblusset. Jens gik på en meget lille morgenlufter med hundene og imens lavede jeg boller – de blev rigtigt fine (godt med et koldt fortelt til en koldhævning natten over...).
   


Efter fortærring af morgenmaden blev det tid til en rigtig lang hundetur på strandpromenaden. Det var en lidt kold og blæsende omgang!
    


Den sidste dag på Öland skulle bruges på en lille cachetur på vestsiden af øen. Vi kom kørende og der var et skilt der pegede ud mod vandet – det måtte vi se. Vi tog hundene med ud på en lille strandtur. Det vrimlede med harer oppe på engene og de hoppede rundt ved bilen. De var ikke bange for mennesker og hundene så dem heldigvis ikke!
   


Vi havde planlagt at køre forbi en earthcache midt på Alvaret (en virtuel cache som beskriver jordens geologi) og så ville vi se om vi ikke kunne gå lidt spor – det underlag har hundene i hvert fald aldrig prøvet. Vi var heldige – ingen dyr i indhegningen, så der var fin plads til lidt træning. Der blev lagt spor ud og vi kigge på cachen ;o)

Da det blæste en halv pelikan lod vi ikke sporene ligge så længe og Fie kom først på. Jens tog lidt video og man kan se at hun har svært ved det på grund af vinden.
    
 
        

Efter at hun havde gået sit spor kunne vi ikke dy os for at lave lidt fremadsendelser. Det prøvede jeg at filme – det gik ikke så godt... Det gjorde ronderingen til gengæld – den var lige i skabet!
    
   

Jeg forsøgte mig også med at tage lidt billeder af Janus sporsøg – de kom alt for langt væk – men Janus var super til sporet!
   
Ud over stepperne...
   
   
Vi havde et par glade og tilfredse hunde med retur til campingvognen – det var længe ventet med lidt træning!

Senere gik vi vores aftenstrandpromenadetur. Fie går jo tit på plads og tigger Kong – hun får den så ind imellem. Hun fik den også tæt på campingvognen og så var hun ikke til at drive med ind...
    
    
Da de har forudsagt storm og dårligt vejr i morgen er Jens gået i gang med at pille fortelt ned - så kommer det da tørt med hjem!
  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar