søndag den 21. april 2013

En dygtig pige!


I dag har vi været ovre og træne i DSPK – på vejen tog vi nu en lille bitte skovtur om en sø. Fie fik gået en del lydighed, hvor jeg blandt andet prøvede apport med hendes elskede Kong, inden vi gik op og gik spor. Det blev til hele 2 spor og hele marken rundt med 7 genstande i alt, da Jens alligevel ikke syntes Janus skulle gå spor. Det første spor var meget flot, der var forholdsvist medvind på skrå af marken. Det andet gik rundt og her havde Fie problemer i den stive modvind. Hun fik dog alle genstande, som hun fint markerer – jeg siger så hun skal lægge sig ned, hvilket hun så gør.
   
En træt Fie...
   
Da Fie havde fået hvilet lidt i bilen var hun ude og rondere på Jens i skjulene. For første gang gøede hun ikke med det samme hun satte sig – men der kom klapren med tænderne... Gad vide, hvad der lige er sket! Vi prøvede nogle gange, hvor det blev bedre – men ikke helt godt. ØV!
  
Til gengæld fik hun super bidetræning – Jens var så sød at filme:
    

      
Fie blev i øvrigt målt med et autoriseret måleinstrument – 58,5 cm. Jeg er sikker på at det blev brugt forkert...
  
Dagens på pladsen sluttede med at hun fik en ordentlig legetur med med bedstevennen Odin ;o)
   
Legetur med Odin!
   
Mens vi havde gået spor havde de knoklet på pladsen med at få flyttet vores skurvogn – sikke en fin hyggekrog de havde fået lavet:
   
   
Sen eftermiddag havde vi meldt os til et CITO-event, hvor vi samlede skrald ind i Ejby Ådal. Vi lod hundene blive hjemme, da vi syntes de havde fået rigeligt. Det var ganske hyggeligt og der blev flot hvor vi havde været ;o)

Jens brugte aftenen til at være chauffør for sin gamle far igen.

Dejlig søndag med rigtig god samvittighed – over for hundene, for miljøet og gamle svigerfar!
     

Ingen kommentarer:

Send en kommentar