torsdag den 7. november 2013

2 * event!

Der er en amerikansk astronaut som skal et halvt år i rummet på den internationale rumstation - han medbringer en geocache travel bug, hvilket har fået geocaching.com til at opfordre til events overalt på jorden de sidste 2 dage - disse er blevet arrangeret af lokale geocachere, også i Danmark.

Alletiders socialtræning for en emsig riesenschnauzer som mere end keder sig!

Vi var derfor i går aftes en tur til Hundige strand, hvor der var astronomieksperter til at fortælle og vi fik kigget i stjernekikkert blandt andet på M16 som er en stjernehob på en halv million stjerner som er 25-30.000 lysår væk!

Tilbage til Fie ;o)

Hun fik masser af kæl & klap fra børn & voksne - jeg vil anslå at der var 70-80 mennesker. Hun blev ekstra glad da hun fik hilst på en hun har hilst på fra det første event hun deltog i ca 9 uger gammel… Det blev også til lidt brum når der kom folk til fra det fjerne på den meget mørke strand - hun fik så lært at de ikke nødvendigvis var farlige!

Ligeledes var der event her i eftermiddags ude ved Kroppedal og Ole Rømers observatorium - det vil sige hvor det lå - opførst i år 1704… Vi var der kun i kort tid, men igen fik Fie masser af kæl & klap fra børn & voksne! Noget skal vi jo finde på for at hun kan blive lidt træt i hovedet…

En lille tur i mørket blev det også til - jeg prøvede at tage et billede ved statuen af Ole Rømer - med iPhonen… Det duer den ikke til… Bevis:

Man ser kun Jens hoved & hånd + Fie's tunge...

Nu håber vi bare at det virker lige så godt som i går, hvor hun snork sov da vi kom hjem!
   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar